Следва

Стил урок на седмицата: Put a HAT on it!

Игра на визии: not so BASIC stuff

Игра на визии е идея, в чийто замисъл е заложена концепцията за експеримент.

All fashion преди 6 години

Експеримент с цветове, форми и настроения, контролирани от стилистичните правила на сезона и сериозно подкрепени от нашия личен поглед.

Днес стилистичните посока и настроение се определят от няколко особено бейсик елемента, присъстващи във всеки един добър дамски гардероб. Те са незаменими в ежедневието, но също така стоят в основата на създаването на по-интересни и смели визии. В неутралните, но достатъчно категорични черно-бели тонове, подкрепени от някой друг принт или апликация, избраните елементи звучат така:

Суичер Miss Sixty от 369 лв. на 221 лв.
Риза Miss Sixty от 375 лв. на 225 лв.
Боти Calvin Klein от 449 лв. на 225 лв.
Мъжки колан Just Cavalli от 285 лв. на 171 лв.
Чанта Just Cavalli от 415 лв. на 186 лв.

Както споменахме по-горе, днешното стайлинг вдъхновение се върти около незаменимите бейсик елементи. Един изключително важен такъв е суичерът - той е подчертано оувърсайзд, задължително черен и с качулка, а щедрата апликация на гърба се грижи да не остане незабелязан. Носим го като рокля, на голо, когато се чувстваме смели, а аксесоарите, които го комплиментират безумно добре, са бялата кожена наметка, белите боти, обиците халки и самочувствието!

Предполагаме, няма нужда да споменаваме, че ризата също попада сред гореспоменатите елементи, без които не можем да си представим която и да е визия. Уточняваме, че става въпрос именно за вечната бяла такава, която, подобно на платно, приютява с отворени обятия идеи от всякакво естество. Тук тя застава в основата, а това, което се сменя са единствено аксесоарите. Веднъж с широкия мъжки колан, свободно прокаран около талията, и веднъж с чантичка през врата, това всъщност са само част от възможните интерпретации. Дали ще запазим визията графична, или пък ще се насладим на сблъсъка от животински принтове, отново зависи от нагласата ни.

 

Всички прекрасни дизайни намираме в магазините на Totally Erected в страната!

Фотография: Марияна Петрова
Стайлинг: Габриела Желева
Грим: Петя Пипева/ с любезното съдействие на козметиката Yves Saint Laurent и Lancome
Модели: Надя и Николета/Ivet Fashion MA

More All fashion