Следва

Най-секси българката във Facebook избрана

We love ... V V Brown

Харесахме и направо обикнахме лондонското чудо Виви Браун, първо, заради натуралната й, в най-хубавия смисъл на думата, ямайско-пуерториканска хубост....

Лица преди 14 години

Харесахме и направо обикнахме лондонското чудо Виви Браун, първо, заради натуралната й, в най-хубавия смисъл на думата, ямайско-пуерториканска хубост.

Още, поради факта, че дебютният й албум Travelling Like a Light e много, много хубав. Заради него от ББС я обявиха за една от най-големите музикални надежди на 2009-а.
Напоен с духа на 50-те, толкова любим за нас, смесен с електронни звуци и зареден с музикалността и артистичността на 25-годишната Виви /кръстена Ванеса от родителите си/, песните в него са написани от нея, а енергичната млада дама свири и на някои от инструментите.
Самата тя, облечена в уникално секси роклички и с балеринки, с много гъста и много черна очна линия и ослепителни зъби, е перфектната емблема на стила и амбициите си.



Вероятно затова много ни хареса и он-лайн винтидж бутика й.
На www.vvvintage.com пазаруваме с широка усмивка на уста шантави дрехи от едно време, украсени, доизкусурени или направо прекроени от самата Виви, така умело, че си казваш: На някой хора Господ е изсипал по повече от един талант.

Чуя я тук, разгледай я на сайта й, купи си нещо от нея от магазина й и чакай да се поровим по-надълбоко в стила й. Определено има защо.

/www.vvbrown.com/

 

More Лица