Следва

NYFW Есен/Зима 2018-та: Oscar de la Renta

NYFW Есен/Зима 2018-та: Calvin Klein

Popcorn Maniac...

Runway преди 6 години

Пуканки, моля... или по-скоро НЕ. За поредното си модно шоу под шапката на Calvin Klein Раф Саймънс избра интересна конепция - Pop meets Popcorn.

Гостите на дефилето /като Никол Кидман и Лаура Дърн, например/ на модната къща стъпваха по под облян с килограми пуканки, а фешън стилетото потъваше наполовина в изкушаващия въглехидратен снак, но who cares, щом са с лейбъл CK.

На пръв поглед утилитарна мода, на втори - малко по-различна и с леки униформени /от пожарникарските одежди/ допълнения. Сигнални ленти на глезените или пък интересни ала космонавтски ръкавици в комбо с извънгабаритност при рамената и дори кройките.

Рокли наподобяващи полиестерно одеяло с двустранно метализирано покритие /онова за Първа помощ, сещате се/, плетива с обърнати бродерии и ТЕЗИ over the knee ботуши, за които вече умираме!

Ще споменем, че дори поканата за дефилето е плик пуканки, което е too cool for school.


Убедете се в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.