Следва

Говори ми за ЛЮБОВ: Николай Божилов

Miele обзавежда най-добрите: The World’s 50 Best Restaurants

Miele стана ексклузивен партньор за кухненско обзавеждане в „The World’s 50 Best Restaurants”

All About Life преди 6 години

Световният производител на премиум електродомакински уреди е вече ексклузивен партньор за кухненско оборудване в най-голямата организация за оценяване на ресторанти „The World’s 50 Best Restaurants”, като наред с останалите ще връчи „Miele One To Watch” награда за ресторанти „Изгряваща звезда „ на първокласната сцена за хранене. Партньорстовото е договорено за три години.

На снимката, от ляво на дясно: Tim Brooke-Webb, управляващ директор на „The World’s 50 Best Restaurants”, до него - Аксел Книйл, Директор Маркетинг и Продажби в Miele Group

William Reed Business Media Group е собственик и организатор на „The World’s 50 Best Restaurants”

Класирането е на база над 1, 000 гласували международни експерти и показва настоящите топ дестинации с техните уникални кулинарни преживявания. Списъкът с топ ресторанти по света и наградите присъждани от „The World’s 50 Best Restaurants” са също индикатор на глобалните тенденции във висшата кухня.

Според Аксел Книйл, Директор Маркетинг и Продажби в Miele Group. “50 Best и Miele обединяват своята страст към готвенето на най-високо ниво, стилна наслада в търсене на съвършенство.”Съвместното сътрудничество между Miele и 50 Best подсилва позицията на марката като The Kitchen Experience Brand ( Експертът в Кухнята ) в първокласния сегмент.

Tim Brooke-Webb, Управляващ Директор на The World’s 50 Best Restaurants заяви: „50 Best с радост работи с Miele - партньор, с когото споделяме дълги години ценности като качеството, иновациите и високите постижения и прецизност в кулинарното изкуство.

Кулинарни Тенденции: ‚‚Miele One To Watch‘‘ награда и #50BestTalks

Miele е настоящ партньор на три от вече наградените програми, които присъстват всяка година, и също представят ‚‚Miele One To Watch‘‘наградата по време на събитията. Тази награда признава амбициозния талант и обособява ресторанти с потенциал да бъдат представени в листа на най-добрите в близко бъдеще.

Следващата „Miele One To Watch“ награда ще бъде обявена в средата на март 2018 по време „The Asia 50 Best Restaurants”. Събитието ще се състои в Макао, Китай, на 27 март 2018 г.

Освен това, #TheBestTalks също ще бъде „Представено от Miele“ – серии от кулинарни конференции и демонстрации от водещите в света готвачи, споделяйки мнения за бъдещето в кулинарията. 

#BestAndVBeyond – Нов разказ на Кулинарното Изкуство

Под егидата на партньорството, нови епизоди ще бъдат добавени в #BestAndVBeyond сериите, първите стартираха през 2017 г. В миналото готвачи като Ferran Adrià, René Redzepi, Joan Roca, Massimo Bottura и Daniel Humm- чиито ресторанти вече са били признати за No.1 – споделят какво ги е мотивирало и вдъхновило. Техните лични истории можете да откриете в Miele онлайн магазин „Culinary Art” (www.50best.miele.com). Включени са и интервюта, статии, видеа за чудесно направена вечеря в домашни условия. Аксел Книйл : “Нашата цел е да вдъхновим и най-взискателните по света. С нетърпение очаквам да чуя какви ще бъдат отзивите!“

More from View Sofia

Taste Sofia: Изящният уют на "Щастливеца"

Food преди 2 години

Taste Sofia - една поредица за фини летни удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и става все по-неотделима част от света. С неговото безкрайно разнообразие, с неговите фантастични възможности и с усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ...  

Taste Sofia: La Prima by friends, primo amore mio...

Food преди 2 години

Taste Sofia - една поредица за фини бохемски удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и живее като част от света. С неговото безкрайно разнообразие, фантастични възможности и усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ...  

More All About Life