Следва

Бременна ли е 45-годишната Камерън Диас?

Любовен Зодиак: СТРЕЛЕЦ

Уникалната характеристика на зодиакалните знаци…в любовта!

Astro преди 6 години

СТРЕЛЕЦ (23.11 – 21.12)

Как обичат

В любовта Стрелците трудно устояват на изкушението. През целия си живот те са склонни многократно да се отдават на страстни чувства. Те се влюбват лесно, но и карат останалите бързо-бързо да хлътват по тях. Стрелците са обаятелни, интелигентни и с чувство за хумор. Това, че когато харесват някого, почти винаги се оказва споделено, е и причината те да се впускат в множество любовни връзки.

Стрелецът винаги дава сърцето си в любовта. Но за него всяка любов е уникална сама по себе си. Затова, когато Стрелецът отново подари сърцето си на някого, той е отдаден на съвсем ново чувство, което е несравнимо за него с което и да било предишно.

За Стрелците любовта е единствена по рода си, както всеки човек е различен. Те не биха могли да имат никога същата любов с друг човек. Отношенията им са винаги различни с различните им партньори. Това обаче не означава, че Стрелецът не е отворен за дълга връзка. Ако нещата вървят добре, Стрелецът няма и да поиска да се отдаде на някого другиго. Всъщност, когато Стрелецът е влюбен, за него всички останали изчезват. Това, че е влюбчив, не означава, че постоянно се оглежда за нещо по-добро. За него любовта е проста и очевидна. Не поставя чувствата си под съмнение, а им се отдава.

В любовта Стрелецът дава всичко, което може. Причината за бързо приключващите отношения със Стрелците е това, че те са много променливи личности. За тях всичко е процес и то процес на развитие. Те постоянно се развиват във всяка насока, в която могат. Искат да живеят динамично, да преминават на следващо ниво, следващ етап, да се усъвършенстват и никога да не излизат от този ритъм. Това е мечтата на някои хора, но за други е истински кошмар. Няма никакъв момент на спокойствие или застой. Стрелците не харесват навиците, привичките и повторяемостта. Не се стремят към такъв тип хармония. В тяхната дефиниция за спокойствие са включени възможностите за научаване на нови неща, комфорт, но комфорт, който не ги ограничава да опитват онова, което не са опитвали. Така Стрелецът е удовлетворен и вярва, че всичко най-хубаво тепърва му предстои.

Стрелците се нуждаят от разнообразие и в сексуален аспект. Те обичат силните усещания и рутината в секса би убила цялото им желание.

Как да ги обичаме

Стрелците рядко се оплакват. Почти никога не споменават за това, че имат проблем. Те поемат целия товар върху себе си, смятайки, че това е само тяхно бреме. Стрелците всячески ще се стараят да ви предпазят от това да не ви натоварват с тревогите си. В същото време те ще се опитват да ви помогнат във всяко едно отношение. Това обаче не означава да не ги подкрепяте по никакъв начин, когато очевидно минават през труден период. Просто трябва да го правите деликатно, тъй като в противен случай те ще се почувстват неудобно и сякаш са в тежест. Не правете тези действия твърде явно, а по-скоро небрежно, сякаш изобщо не променят нещо по грандиозен начин.

В много други ситуации Стрелецът ще бъде по-затворен, игнорирайки вашето участие. Трябва наистина да сте спечелили доверието му, за да може да ви допусне до важните решения и действия, които му предстои да предприеме.
Стрелците имат нужда от нежност. Те обичат романтичните жестове, с които им показвате, че държите на тях. Те се радват дори на най-малките неща. Затова за тях няма значение колко пари сте похарчили за подарък, дали сте в луксозен ресторант, или просто в обикновено кафене – ако направите жест на внимание към тях, те ще го оценят и ще са благодарни за него. В подобни моменти имате възможността да покажете на Стрелеца, че го познавате добре и искате да го зарадвате. Това може да се случи, дори ако просто сготвите любимото му ядене.

Как се разделят с партньора си

Стрелците са изключително фини и търпеливи натури. Те са толерантни към недостатъците на останалите, така че бъдете сигурни, че ще бъдат изключително разбиращи, що се отнася до недостатъците на партньорите им. За тях не е важно, че имате минуси, а че ги правите щастливи. Затова, ако Стрелец реши да приключи връзка, то наистина трябва да има голяма причина, по-различна от това, че не миете чиниите. Такива причини биха били изневяра, силна обида или нещо истински непоправимо. Стрелците забелязват малките неща. Ако наистина сбъркате в отношенията си с тях, то те ще навържат и куп други подробности, свързани с това ваше действие, които ще се струпат в полза на това да ви изоставят.

Често Стрелецът може да остане сляп за неща, които не са добри за тях в една връзка. Техните приятели ще се опитат да отворят очите им, но Стрелците ще останат изненадани, че дори е станало въпрос за нещо подобно. Но те определено, дори често подсъзнателно, ще започнат да обръщат внимание на отделни неща, които може да се окажат доказателство за всичко, което те първоначално не са забелязвали. Ако нещата продължават по същия начин, то Стрелецът ще трябва да промени нещо. Това обаче може да означава и да прекрати връзката, която трови живота му.

Действията са по-важни от думите. Стрелците знаят това много добре. Ако действията на партньора им показват, че той не ги обича вече, то Стрелецът ще забележи това. Първоначално той ще убеждава себе си, че си въобразява. Когато обаче вече не е в състояние да отрича, Стрелецът ще се примири с факта, че вече не е обичан. А това прави връзката за него безсмислена. Много хора могат да продължат подобни отношения, в които остава само уважение, привързаност и навик, но за Стрелеца това е най-големият кошмар. Стрелците не биха вкарали любовта в рамките на привичките, нито биха се отказали от страстта. Да, уважението е важен фактор във връзката, но не е достатъчен сам по себе си, за да продължи тя.

Стрелците искат всичко или нищо. Или ще имат и страст, и приключения, и уважение, наред с всичко останало, или просто това не е човекът, който може да им даде тези неща. Те „стрелят“, рискуват, но, когато опитът е неуспешен, не могат да отричат дълго и се оттеглят.

More Astro