Следва

NYFW Есен/Зима 2018-та: Michael Kors

Double Trouble: Бамбук чанта

КОЯ от двете!?

All fashion преди 6 години

В catchy рубриката винаги предлагаме пoчти еднакви като силует и внушение модни артикули, заемащи важно място в актуалните тенденции. Никак даже, дори и в такива "мокри" дни като днес, не можем да се дистанцираме от мисълта за лято, пясък в обувките и море. Този път, за разлика от вече изминалите фешън епизоди, се спираме единствено на плетени чанти - такива, които нямаме търпение отново да потопим в "голямото синьо".

Изперкваме от уюта и топлината, които носи тази Zara с полукръгла форма, изплетена за 70 лв. Също така... грях е, ако не признаем, че отчаяно я искаме в ръка, на път към африканския оазис. Обичаме безусловно! 

И ако не пред първата, то пред втората вероятно ще паднете на колене. Асоциация за залязващо над Акапулко слънце? Категорично. Отварайки студено Somersby, току що извадено от тази Loewe. Великолепната бамбук чанта е изработена в Испания /а ние обичаме Испания повече от всичко/, за най-красиви в нея признаваме кожените дръжки, а за най-некрасиви - твърде едрия етикет и пораздутата цена от 330 евро.

Zara e нашият избор, интересува ни вашият? В анкетата долу>>> 

Анкета

 Вашия фаворит е?

More All fashion