Следва

Valentine's Day 2018: Как си изкараха звездите

Бременна ли е 45-годишната Камерън Диас?

Или отново са само клюки...

Celebrities преди 6 години

От както се ожени за Бенджи Мадън, медиите отвъд Океaна не спират да спекулират с новината, че Камерън Диас е в очакване на първородното си дете.

Този път, обаче, май ще се окажат прави - и актрисата наистина е бременна. Близък приятел на двойката твърди, че Камерън и Бенджи трескаво се подготвят, че ще стават родители.

"Изглежда, че три години след брака им, мечтите се сбъдват и то благодарение на ин-витро. Двамата са много, много щастливи", издава източникът на радостната информация.

За момента Камерън Диас не е потвърдила, че наистина е в очакване на първороден наследник от любимия си Мадън, но последните снимките на звездата са особено озадачаващи, тъй като тя се носи в сериозно широки дрехи.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.