Следва

NYFW Есен/Зима 2018-та: Marc Jacobs

NYFW Есен/Зима 2018-та: Michael Kors

with love from M.K.

Runway преди 6 години

Рокля с флорални мотиви в комбо с леопардови ботуши илюстрират закачливата формула в ревюта на Майкъл Корс за Есен/Зима 2018. В колекцията на дизайнера имаше от всичко по много! От шотландско каре, през оформящи рокли, camel leather тренч до копринени пижами. Никой дизайнер не може да угоди на всички, но Корс определено дава най-доброто от себе си. За ветеран в индустрията той схваща повече от перфектно идеята на 21-век, че феновете са тези, които диктуват правилата.

Акцентът в колекцията пада върху колаборацията на дизайнера с илюстратора Дейвуд Даунтън и неговите hourglass рокли, обрисувани с дамски портрети, комбинирани със серия от кожени чанти за завършек.

Любимият ни момент от шоуто е подборът на Корс откъм модели. Избранници от цял свят, както известни, така и не чак толкова популярни, по-слаби или по-закръглени момичета и момчета. Това е поредното доказателство, че дизайнерът вижда красотата абсолютно навсякъде и съумява да я представи по най-добрия начин.

Цялата колекция в галерията горе >>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.