Следва

Кандида Хьофер е отличена с Наградата за изключителен принос към фотографията от Световните награди за фотография на Sony 2018

Дизай за вдъхновение: Няма да повярвате, че този апартамент е в София

Въпреки изящната модерна и многовековна архитектура на столицата.

All About Life преди 6 години

Днес ви атакуваме с минималистична и ретро инспирация, обединена под формата на апартамент с име . Архитектурно дело на двама българи, работещи в Лондон - Димитър Караниколов и Венета Николова.

Работата по това жилище продължава две години, през които дуото обмисля дизайна и експериментира с комбинирането на различни детайли и покрития. Изумително красивите, контрастни като стил мебели създават чувство на хармония, пропило цялото пространство на този прекрасен дом.

В центъра на дневната се издига масивен тъмен куб, скриващ банята, която пък се намира точно над асансьорната шахта на блока. Прекрасната кухня с нейните арт аксесоари, показва отличния усет и вкус за изкуство на двамата ни талантливи сънародници.

Уверете се в пленителения интериор, в който хипстър стилът се съчетава изключително добре с винтидж мебелите и аксесоари, в галерията горе>>> + главозамайващите растения на балкона на този апартамент в София.

More All About Life