Следва

Dylan Blue, oт Versace с любов!

Balmain събра Галена и Поли Генова на едно място и показа висша мода за коса

И България вече си има Hair Couture...

Hair преди 6 години

С моден спектакъл SELENA ES представи в София линията продукти за коса на Balmain Paris преди вечер. Поли Генова и Галена бяха сред специалните гости на промоцията на ексклузивната линия продукти за коса Balmain Paris Hair Couture.

Артистичният екип на SELENA ES - Милен Илиев, Любомир Петров, коафьорът Георги Петков и Галин Биволарски, съвместно с коафьора на Balmain Paris Hair Couture - Патрик Шличер, презентираха тенденциите в модата за коса. Моделите на Ивет Фешън направиха дефиле впечатлиха с най-модерните визии за сезона, постигнати чрез продуктите за коса на Balmain, използвани от някои от най-известните жени в света.

 

Гостите, сред които и Теди Кацарова, Петя Раева, Гери Дончева, Натали Трифонова, Даяна Ханджиева, редактори, журналисти и най-добрите коафьори в България се потопиха в неповторимия свят на Balmain Paris. Марката, създадена преди повече от 70 години от Пиер Балмен, наричан още „Кралят на френската мода“, влиза на българския пазар с въпросната ексклузивна линия продукти грижа за косата Balmain Paris Hair Couture, както и уникални по рода си удължители. Топ продуктът hair dress (рокля за коса) с иновацията memory hair, e абсолютният хит на марката, благодарение на издръжливостта си и усъвършенстваната система за употреба от крайните потребители.

„Продуктите на Balmain Paris Hair Couture са предпочитани от стилисти и фризьори не само в салоните, но и за фотосесии и ревюта, тъй като са много деликатни за косата, не са агресивни, допускат много лесно да се променя прическата на модела, без да се налага да се мие косата. Косите на Balmain са изборът и на професионалистите, и на крайните потребители, защото не увреждат косата, поставят се и се свалят лесно, и изглеждат напълно естествено“, разказа топ коафьорът на Balmain Paris Hairs Couture - Патрик Шличер.

 

More Hair