Следва

NYFW Есен/Зима 2018: M Missoni

NYFW Есен/Зима 2018-та: Marc Jacobs

Или иначе казано - как ударно се затваря Седмицата на модата в Ню Йорк.

Runway преди 6 години

Извънгабаритност, великолепни ала пасторски шапки и много цветове. Определено сме очаровани от новата колекция на Джейкъбс.

Всъщност креативният директор ни насочва към ретро 80-те, както и всички други модни имена, но по един симпатично различен начин. В дефилето на Марк не сме свидетели на онази клишираната ретро мода, която в момента всички размахват, като пръст в лицето, а на тази от по-късната част на десетилетието.

Тези осемдесетарски години, които ни поднесоха puff-ball полите, розетките от тафта, огромната раменна сила, арлекин принтовете, дългите шалове от естествен косъм, а и не само, и кожените панталони с права, свободна кройка.

Дефилето на Джейкъбс ни поднесе "разцъфнали" силуети, изразителни и богати материи. Моделите са бляскави, но не и секси, защото са покрити от глава до пети с дрехи и аксесоари. Въпреки това колекцията е предизвикателна, а ние сме тотално готови да преразгледаме епохата на 80-те - в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.