Следва

"50" нюанса подаръци отиват при...

Златка, Славин и Софи Маринова влиза в "Като две капки вода"

Блондинката и певецът ще се превъплътят на Селин Дион, Лили Иванова и Михаела Филева.

Celebrities преди 6 години

Златка Райкова и Славин Славчев ще се присъединят към звездните участници в шести сезон на култовото шоу „Като две капки вода“. По време на специално събитие в Disco Club Sofia звездният тандем на Станимир Гъмов и Ваня Джаферович не само представи чаровната дама и победителя от трети сезон на X Factor България, но и дадe възможност на журналистите да отгатнат първите образи на участниците, които Бутонът на късмета им поднесе.

„С наближаването на старта ставам все по-нервна и притеснена, защото първата ми роля за мен ще бъде двойно предизвикателство - освен с пеенето, на голямата сцена ще трябва да се справя и с нелека хореография, защото танците са голяма част от образа“, коментира Златка, която ще трябва да усвои жестовете на Михаела Филева. Как ще прозвучи парчето „Опасно близки“ зрителите ще научат по време на старта на „Като две капки вода“ на 26 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

Токчетата и запомнящите се жестове на примата на българската музика - Лили Иванова, ще бъдат изпитанието за Славин, който за първи път ще тества и своя актьорски талант.

Освен новите попълнения, на сцената се появи и любимката на публиката Софи Маринова с изпълнение на емблематичната песен My Heart Will Go On, която подготвя за своето първо преобразяване в предаването - Селин Дион.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.