Следва

"50" нюанса подаръци отиват при...

Златка, Славин и Софи Маринова влиза в "Като две капки вода"

Блондинката и певецът ще се превъплътят на Селин Дион, Лили Иванова и Михаела Филева.

Celebrities преди 6 години

Златка Райкова и Славин Славчев ще се присъединят към звездните участници в шести сезон на култовото шоу „Като две капки вода“. По време на специално събитие в Disco Club Sofia звездният тандем на Станимир Гъмов и Ваня Джаферович не само представи чаровната дама и победителя от трети сезон на X Factor България, но и дадe възможност на журналистите да отгатнат първите образи на участниците, които Бутонът на късмета им поднесе.

„С наближаването на старта ставам все по-нервна и притеснена, защото първата ми роля за мен ще бъде двойно предизвикателство - освен с пеенето, на голямата сцена ще трябва да се справя и с нелека хореография, защото танците са голяма част от образа“, коментира Златка, която ще трябва да усвои жестовете на Михаела Филева. Как ще прозвучи парчето „Опасно близки“ зрителите ще научат по време на старта на „Като две капки вода“ на 26 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

Токчетата и запомнящите се жестове на примата на българската музика - Лили Иванова, ще бъдат изпитанието за Славин, който за първи път ще тества и своя актьорски талант.

Освен новите попълнения, на сцената се появи и любимката на публиката Софи Маринова с изпълнение на емблематичната песен My Heart Will Go On, която подготвя за своето първо преобразяване в предаването - Селин Дион.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.