Следва

Най-лесната вечеря вече е достъпна и в България

РАЗВОД: Дженифър и Джъстин се разделиха

Звездната двойка шокира всички с изненадващата си раздяла.

Celebrities преди 6 години

Дженифър Анистън и Джъстин Теру слагат край на близо 3-годишния си брак. Актьорите съобщиха това посредством общо изявление, в което твърдят, че се разделят по взаимно съгласие и ще останат близки приятели.

Оказва се обаче, че двойката е имала известни проблеми още преди празници, а в края на декември миналата година е взела решението окончателно да се раздели.


"При нормални обстоятелства щяхме да запазим това далеч от хорските уши и очи, но имайки предвид индустрията, в която работим има огромна възможност за спекулиране и изобретяване на интересни и странни неща. Искаме да кажем истината директно. Преди всичко, след раздялата си, сме решени да запазим дълбоко уважение и любов един към друг", гласи част от изявлението на Анистън и Теру.

48-годишната "приятелка" и 46-годишният актьор се срещнаха през 2008 година, но връзката им започна едва три години по-късно. През август 2015-та година Дженифър и Джъстин се венчаха в задния двор на къщата на актрисата в Бел Еър.



Това ще е втори развод за Анистън, която през 2005-та година се раздели с гръм и трясък с Брад Пит, който пък от своят страна е отново свободен и сега феновете спекулират дали двамата няма да възобновят романтичните си отношения.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 час

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.