Следва

Voulez-vous Крок Мадам?

Най-лесната вечеря вече е достъпна и в България

Нова услуга в София връща радостта от готвенето вкъщи

All About Life преди 6 години

И София вече има своята услуга за доставка на храна по рецепта със специално подбрани и точно оразмерени продукти, готови за готвене вкъщи – това е онлайн кулинарната платформа gastronomy.bg. Този вид индустрия е много популярна в света, т.н. meal-kit delivery services.

Създадохме Gastronomy.bg с идеята да запазим магията и приятните емоции от домашно приготвената храна. Освен това, статистиката сочи, че все по-често покупките, които отлежават в хладилника, отиват в кофата поради изтичане на годност. Поръчвайки от нас, клиентите ще получат точните продукти за избраната от тях рецепта, без да се налага да изхвърлят ненужната част, а и да обикалят няколко магазина за някоя дребна, но важна съставка”, споделя Олга Ковган, един от основателите на Gastronomy.

Новата услуга стартира в София, като идеята на създателите е след време да се пренесе и в другите градове. “Всичко се случва онлайн на сайта ни. Човек сам избира рецептата, бройката порции, дата и час на доставка. Удобството да се прибереш у дома с кашонче с рецепта и с всичко необходимо е голямо и сме сигурни, че ще се хареса и в България”, допълва Невена Маркова, съосновател на Gastronomy.

Доставката е безплатна и се изпълнява с електроавтомобил Spark. Това е начинът на Gastronomy.bg да се грижи за природата, като не оставя негативен отпечатък в околна среда. Сайтът предлага вариант и за pick-up доставки – Gallery 2.0 е първото място, от което клиентите могат да получат кашончето си, както и от някой от другите партньори на услугата. Поръчки се приемат в рамките на деня, за да бъдат изпълнени на следващия. Всички партньори на Gastronomy.bg са подбрани така че да завършат удоволствието от една добра вечеря у дома. Към всяка рецепта може да се поръча подходящ десерт (от Сладкишница Гаврош) и вино (от Katarzyna) или кафе и чай (от Dabov), както и текстил (от Solei Cozy Home) или посуда за дома (от Duka).

More from View Sofia

Andrà tutto bene! Как италианците не падат духом, обръщение от заключено Милано

All About Life преди 4 години

"Добрата новина е, че италианците имат богат вътрешен свят, който не им позволява да паднат духом. Те не са склонни да обвиняват никого, когато лодката им започне да потъва. Волята и оптимизмът им са безпрекословни."

Истории от живота: Анна Никол Смит, скандалната Мерилин Монро на 90-те

Celebrities преди 2 години

В продължение на много години биографията на бляскава блондинка от бедно семейство е приказка за целия свят за това как да достигнете абсолютно всякакви висоти. Точно докато славата и парите не съсипаха живота на „Мерилин Монро от 90-те” и не го изравниха със самото дъно.  

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 8 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 8 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.