Седмичен ХОРОСКОП - 19.02 - 25.02

Astro преди 6 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

През този период представителките на зодия Овен ще преживеят важни събития в любовта. Много от вас ще очакват развитието на емоционална връзка. Сега ще си проличи накъде отиват нещата. При всички случаи през тази седмица ще има промени в този аспект на живота ви, ще вземете важни решения и ще предприемете определени действия. Близкото ви бъдеще ще бъде определено от всичко това. В момента любовният ви живот играе първостепенна роля и в останалите аспекти на вашия „малък свят“.
През тази седмица може да възникне неочакван разход, свързан с дома. Това може да бъде свързано с ремонтирането на нещо вкъщи, смяната на техника или поправянето на личния автомобил.
Седмица е неблагоприятна за продажби на имоти или вещи.

В началото на седмицата се чувствате страхотно. Виждате как можете да контролирате бъдещето си и започвате да го оформяте по свой вкус. От вас струи магнетична енергия. Всички са привлечени към вас. Можете да поддържате това ваше обаяние през цялата седмица, ако не спирате да виждате позитивната част на нещата.
От сряда до петък имате много ангажименти, но, с добра организация, можете да свършите всичко само за няколко часа. Или поне най-важните неща… Важното е да не оставяте нищо за по-късно. Няма да съжалявате.
През този уикенд вложете цялата си позитивна енергия, за да помогнете на близък приятел, който се нуждае от вас.
 

Хороскоп

Още от Astro