Седмичен ХОРОСКОП - 19.02 - 25.02

Astro преди 6 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

През тази седмица представителките на зодия Водолей ще трябва да направят някои важни равносметки. Това касае и финансовите въпроси. Предстоят ви важни стъпки, които не можете да предприемете, ако не сте преценили добре бюджета си. Ще планирате различни действия и промени в живота си, които трябва да бъдат подсигурени с определени финансови средства. Добрата новина е, че пред вас ще се отворят възможности за по-добри доходи. Уверете се, че ще ги грабнете.
Бъдете предпазливи в отношенията си с хората, които не познавате добре. Възможни са опити за манипулации и интриги спрямо вас.
Съберете кураж да споделите неща, които не сте могли преди. Ще свалите огромен товар от себе си.
Помощта ви ще бъде от полза за един важен човек в живота ви. Не предполагате колко значими са за него вашите думи.
Ако предприемате пътувания през тази седмица, се уверете, че сте подсигурили всичко за него, както и че сте изрядни откъм документи.

В началото на седмицата ви спохождат някои изненадващи събития. Но това е много хубаво, тъй като напоследък сте влезли в ритъма на навика. Сега имате шанс да бъдете малко по-гъвкави и да се справите с нещо необичайно и извън рутината.
От сряда до петък ще направите някои много вълнуващи открития. Това ви мотивира както в личен, така и в професионален план.
През уикенда ще имате много интересни срещи и разговори с хора, които означават много за вас.
 

Хороскоп

Още от Astro