Седмичен ХОРОСКОП - 19.02 - 25.02

Astro преди 6 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Представителките на зодия Лъв трябва да избягват споровете и конфликтите през тази седмица. Това важи най-вече за отношенията ви с жените над 35-годишна възраст. Обвиненията, които ще си размените с подобни жени в живота ви, може да провокират да си кажете някои нелицеприятни истини. Няма да постигнете удовлетворение от тези конфронтации, а по-скоро ще останете наранени, разочаровани, обидени или дори депресирани. Опитайте се за запазите добрия тон. Уравновесеността в подобни ситуации винаги е ценна.
В дома ви може да възникнат битови проблеми, които ще изискат добра преценка преди да се започне тяхното разрешаване.
Важното за периода е да се радвате на прекрасните неща около себе си, в противен случай рискувате сами да ги провалите. Това може да се случи поради недоверие, съмнение и излишна подозрителност от ваша страна.

В началото на седмицата сте като знаменитост, където и да отидете. Хората обожават да са около вас. Използвайте тази позитивна енергия за продуктивни цели.
От сряда до петък настъпва огромно напрежение поради множество фактори – семейство, работа, дребни спорове. Много е важно да излезете от ситуациите на конфликт по възможно най-деликатен и елегантен начин. Иначе целият позитивизъм на седмицата ще отиде по дяволите.
През уикенда ще бъдете по-социални и няма да можете да се наситите на излизанията и срещите с хора, които ви предстоят през тези дни.
 

Хороскоп

Още от Astro