Седмичен ХОРОСКОП - 19.02 - 25.02

Astro преди 6 години

Меркурий навлиза в Риби от 18-ти февруари и ще остане там чак до 6-ти март, добавяйки малко цвят, вълнение и въображение в живота ни. Сега шестото ни чувство се усилва. Имаме повече прозрения и осъзнаваме неща, без които не бихме могли да продължим успешно напред. Скритите послания се явяват ясни пред нас.
Комуникацията ще бъде от голяма важност през тази седмица, но в нея не трябва да бъдете само говорители, а и слушатели. Можете да научите твърде много само слушайки хората около вас.

Меркурий в Риби също така образува секстил със Сатурн в Козирог до 25-ти февруари, давайки ни възможност да научим важни уроци по отношение на границите и отговорностите. Сега виждаме, че борбите и трудностите съвсем не са напразни, а напротив, показват ни кои са най-ценните неща в живота ни и как най-добре да се справим с проблемите.

Луната в Близнаци на 23-ти февруари ни свързва с вътрешното ни Аз. Усамотяваме се с мислите си, знаейки, че трябва да сме удовлетворени сами със себе си. Нашето лично одобрение е най-важно. Няма как да предприемем каквито и да е действия, без самите ние да сме в хармония със себе си. Ако не се чувстваме добре в собствените си мисли, то трябва коренно да променим не само начина си на мислене, но и приоритетите и ценностите си. Умът ни трябва да е настроен към вдъхновение и обогатяване на духа. Всичко хубаво започва от там.
Останете фокусирани върху нещата, които вършите и така ще ги направите по възможно най-добрия начин.
 

Хороскоп

Още от Astro