Следва

„Класиците на българската сватбарска музика"

„НИТО ЗВУК“

НА ФАТАЛНИЯ ПЕТЪК, 13-ТИ АПРИЛ, ТИШИНАТА ЩЕ ПРЕДОПРЕДЕЛИ КОЙ ЩЕ ОЖИВЕЕ В „НИТО ЗВУК“

Movies & TV преди 6 години

Този април, ако те чуят, ставаш плячка. Paramount Pictures, съвместно с Майкъл Бей, представят иновативния екшън-трилър Нито звук – режисьорският дебют на Джон Кразински (Офисът, Нещо назаем, Не е лесно, Момичето на отбора), в който човечеството е заплашено от мистериозни същества, които реагират на звук.

В центъра на историята е четиричленно семейство – майка, баща и две деца, които живеят в пълна изолация в провинцията и единственият им шанс за оцеляване е като следват три прости на вид правила: не издавай нито звук; следвай пътеката или ще умреш; светне ли червено – бягай. Изключително трудна задача, която става невъзможна, предвид житейските обстоятелства, пред които се изправя семейството.

Трейлърът на Нито звук ни запознава с оригиналната концепция и напрегнатата атмосфера на филма, реализирана с неподправен усет за ритъм и напрежение от страна на Кразински, без да разваля мистерията около естеството на заплахата, дебнеща хората.

В главните роли във филма влизат носителката на „Златен глобус“ Емили Блънт (Момичето от влака, Дяволът носи Прада, Looper: Убиец във времето), Джон Кразински (Офисът, Нещо назаем, Не е лесно, Момичето на отбора), Ноа Джуп (Райско кътче в ада) и Милисент Симъндс (Свят измислен, пълен с чудеса).

Режисьор е Джон Кразински, а сценарият е дело на Брайън Уудс, Скот Бек и Джон Кразински, по идея на Брайън Уудс и Скот Бек. Продуценти са Майкъл Бей, Андрю Форм и Брад Фулър. Изпълнителни продуценти са Сила Костас, Джон Кразински, Алисън Сийгър и Арън Янус.

Не издавайте Нито звук в кината от 13 април 2018.

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 2 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.