Следва

LFW Есен/Зима 2018-та: Temperley London

LFW Есен/Зима 2018-та: Burberry

Get naked!

Runway преди 6 години

И се облечете от глава до пети в новата ready to wear колекция на Burberry. За вдъхновението за последното ревю на Кристофър Бейли в британския лейбъл, той добави: "Идеята за тази линия се роди точно когато достигнах 15 години в бранда."

След скандалната новина: Бейли OUT OF Burberry, носталгията в модния свят ескалира в грандиозно изпращане на Кристофър, подкрепено с целувки, сълзи и прегръдки от най-близките колеги на талантливия дизайнер.

"Трансформирах Burberry в "демократична" марка", бе едно от последните изказвания за медиите от Бейли. Концептуалната колекция е завръщане на street style модата от тийнейджърските години на дизайнера + флагът и мотото на LGBT организацията. Стилът на 80-те изцяло преобладава във всички артикули, а акцентът пада върху бейзболните шапки на тази Rainbow линия.

Умираме за oversized палтата, trench coats и изумително красиво комбинираните цветове в галерията горе >>>



More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.