Следва

Обичта на известните: Шакира и Пике с децата на Дисни върху лед

Обноските на Дженифър Лорънс...

... или по-скоро липсата им

Celebrities преди 6 години

Още сме на вълна BAFTA, но този път вниманието ни не е насочено към грозните тоалети, а към пиперливия език на Дженифър Лорънс. Всички знаем, че тя не е от най-деликатните и изискани дами, които можем да срещнем на червения килим, и вес пак...

По време на церемонията по връчването на наградите, актрисата получава комплимент от своята колежка Джоана Лумлей: Джоана определя Лорънс като "най-сексапилната жена на планетата" и "изключително пленителна".

В отговор на милите думи, вместо доброто старо "Благодаря", Дженифър напада Лумлей с "Това беше малко прекалено".

Намираме отговора на Лорънс не малко, а доста "прекален", а и не само ние сме на това мнение. Веднага след неуместното й изказване из социалните мрежи заваляха негативни коментари спрямо думите й.

Чудим се дали Дженифър си е взела поука или пък не... Защото да си директен е готино, но да си толерантен - е по!

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 23 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 23 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.