Следва

Вайръл кампания за приятелството заля социалната мрежа

Обичта на известните: Шакира и Пике с децата на Дисни върху лед

Пу, пу, да не им е уроки

Celebrities преди 5 години

Шакира и Пике отвяха с няколко широко ухилени снимки всички спекулации относно раздялата си. Известната двойка, много гушната, бе забелязана в Барселона, придружена от двамата си пресладки сина, докато всички заедно отиват да гледат шоуто Дисни върху лед.

41-годишната певица и 31-годишният футболист се забавляват от целите си две плюс две сърца с 5-годишния Милан и 3-годишния Саша.

Преди няколко дни Шакира сподели видео от тенис тренировка на малките, които очевидно са влюбени в спорта точно като татко си.

Припомняме, че Шакира и Пике започнаха връзката си през 2011 година, първият им син Милан се роди на 22 януари 2013 година, а вторият - Саша, избра да се появи на света на 29 януари, две години по-късно.

More Celebrities

Въпрос на типаж: Венсан Касел и новата изгора

Celebrities преди 16 часа

Венсан Касел подхрани слуховете за нова интимна връзка в живота си. В последните дни се оказа вярно, че супер секси 56-годишният мосю Касел е силно влюбен в бразилския модел от австралийски произход Нара Баптиста, която, каквото и да си говорим, прилича до краен предел на бившата му съпруга Тина Кунаки

Мхм: Лео ди Каприо, майка му и Витория Черети в Милано

Celebrities преди 15 часа

Леонардо ди Каприо и Витория Черети, подозирани в любовна афера от поне няколко седмици, бяха заснети да напускат художествена галерия в центъра на Милано в компанията на майката на актьора Ирмелин и приятели