Следва

Емил Атанасов - "Ден за тричане"

Kaufland България предлага специална селекция от био продукти и кулинарно пътешествие из Азия

Разнообразие от собствени марки био продукти K-bio и екзотичен избор от азиатски вкусове на ексклузивни цени очакват потребителите

Food преди 6 години

От 19 до 25 февруари Kaufland България представя специална селекция от био продукти под собствената марка K-Bio на ексклузивни цени. За същия период веригата ще обогати и разнообразния си асортимент от традиционни азиатски продукти с над 30 екзотични и ексклузивни предложения от завладяващата кухня на Далечния Изток.

Kaufland България постави силен фокус върху предлагането на био продукти в последната година и половина. С постоянен асортимент от стотици продукти, компанията ще продължи да обогатява портфолиото си от био артикули. Съществена част от него е собствената био марка K-Bio, която предоставя богат избор на храни без оцветители, консерванти и изкуствени подобрители, всички с контролирано биокачество. Под марката K-Bio потребителите ще открият различни видове зърнени храни, натурални сокове, маслиново масло, мюсли, ядки, кафе и много други.

С богат асортимент ще се отличава и азиатският продуктов избор за седмицата. За да разкрие истинското вълшебство на азиатската кухня, той ще включва не само хранителни продукти, но и много специфични подправки, уреди и прибори, необходими за постигането на кулинарното съвършенство на една екзотична за нашите ширини кухня. Kaufland България пренася потребителите напълно в азиатската кулинарна приказка чрез специалната селекция от готови суши сетове, типичните ориз и водорасли за домашно суши, и още над 30 традиционни за Далечния Изток продукти.

More Food