Следва

Dare U: Зелената идилия на Prada

LFW Есен/Зима 2018-та: Roksanda

Protect yourself!

Runway преди 6 години

Втрещена от безумното развитие на техонологиите, включително в посока атомни централи, вливащи страх в човешката психика, Роксанда Илинчич, в Лондон, на Седмицата на модата, чрез новопроектираната си ready to wear колекция, гласно изказва гняв пред обширната си публика, индиректно включвайки и световните политически лидери, които естествено не присъстваха на ревюто.

Безупречната дизайнерка със сръбски корени обещава, че всички артикули от линията ще направят така, че да се чувстваме тотално уверени в себе си и защитени.

Облечете се, от галерията горе>>>, в новите "protect" аутфити с ултра яки силуети. Докато ние, въпреки прекрасната колекция и идея на дизайнера, ще допълним, че визиите на Роксанда не изглеждат чак пък толкова защитнически настроени. Което ги огдалечава от апокалиптичната идея и ни дава шанса да ги пожелаем на мига.  

 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.