Следва

Стил урок на седмицата: Turtleneck

Fashion battle: Ready for Milano FW

От Алпите до Италия.

All fashion преди 6 години

Стартираме днешната фешън доза като импровизиран креативен двубой между двама от редакторите ни, които се "въоръжават" с лепило, ножици и букет от цветове. С цел да покажат как зададената тема разцъфва в творческите им глави.

След като миналата седмица чрез модни визии ви "изнудихме" с копнежа ни за least, but not last снежната авантюра в Швейцария, и после - облечени в латекс и кристали, днес темата ни идва от една от най-важните модни столици. След като изчислихме дребните грешки в детайлите на дизайнерите, които презентираха своите модни линии на Седмиците на модата в Лондон и Ню Йорк, днес идва Италия.

Milano, you are next and we are coming! Най-доброто предстои и още - в редовете долу>>>

Давид

Хубаво ни беше на Алпите, нали? Но сега ще ви покажем къде всъщност ни е най-прекрасно. It's Milano, darlings. Седмицата на модата започва днес, а ние се нуждаем от топ фешън аутфит за миланските улици. Първо и основно правило на модата - Tя не е създадена за комфорт. Няма как да избегнем тази точна парадигма, даже и при минусови температури. Забравяме за студа и си обличаме малка БЯЛА рокля с красиво разработена дантела. Перфектната й дължина позволява леко подаване на веревните краища под дългото карирано сако с прекрасен силует. Цветовата детайлировка на карето със син акцент провокира и се нуждае от финиш в хармоничен тоналитет на нюанси. Позволете Синьо-зеленият питон, под формата на обувки,  да обвие вашите крака с прекрасни каишки от кристали като главен финес. Лейдис, допълнително акцентираме аутфита с голяма доза самочувствие, готови да стъпим пред обективите на фоторепортерите. Let’s rock MFW!

Рокля ZIMMERMANN 1 472 лв. 

Сако TIBI 1 650 лв.

Обувки JIMMY CHOO 4 418 лв.

 

Филип

Умирамe! От желание, да се разходи с нас, /точно тази интересна чанта с форма на панделка интерпретирана в илюстрация / в street стайлинг, по миланските улици, които влизат в ролята на моден подиум по време на MFW. И не само тя, и всичките артикули от последни колекции, които Джон Галиано проектира за Мезон Маржела.

Интересната чанта е част от последна капсулна колекция на MM6 Maison Margiela

Изработена от латекс, със сатенен интериор и прекрасна дръжка, която позволява да я носите по различни начини. Безобразния афинитет, който изпитваме към тази материя ни кара да я обичаме днес, утре и завинаги!

 Чанта Maison Margiela  635 лв.

Анкета

Вашия избор за Седмицата на модата в Милано е?

More All fashion