Следва

Wine Wednesday в Jasmine Gastro Bar

hOUR SPACE представя темата “Взаимоотношения и семейство”

Февруарското издание е второто по рода си събитие от целогодишния проект “Психотерапията е за всеки”

All About Life преди 6 години

hOUR SPACE представя второто събитие към “Психотерапията е за всеки”. Темата за месец февруари се основава на взаимоотношенията, функциите на семейството, общуването между партньорите и техните деца и интимния живот.

Участие ще вземат практикуващи терапевти, които ще разкажат интересни наблюдения от работата си с хора.

Всяко събитие от проекта “Психотерапията е за всеки” има вход, средствата от който ще бъдат за подпомагане на различни сдружения, фондации и неправителствени организации избрани спрямо месечната тематика.
Приходите от наближаващото събитие ще бъдат дарени на SOS Център за обществена подкрепа “Шанс”, град София на SOS Детски селища България. Те работят по програми за подкрепа на семейството и превенция на радялата.

За “Психотерапията е за всеки”

Проектът обединява 12 теми в рамките на 2018 година. Терапевти, известни личности и организации предоставят насоки за по-добри практики в грижата за себе си. Той цели да обърне внимание и да предизвика хората да говорят по теми от всякакви ежедневни ситуации, на пръв поглед безобидни, но предпоставка за множество проблеми, при които психотерапията може да помогне.

Първата тема от месец януари - “Стресът и работещият човек” беше приета с голям интерес. Календарът за предстоящите събития обединява много разнообразни и интригуващи теми като връзката с храната, сценичната треска и как да говорим пред аудитория, емоционалната интелигентност, възпитанието на децата и други.

За hOUR SPACE

hOUR SPACE е първото в България споделено пространство за психолози и психотерапевти. То има за цел да създаде общност от съмишленици, с които да популяризира психотерапията в България, както и да се бори със стигмата относно психичните проблеми.
hOUR SPACE дава възможност за развитие на професионалната практика на терапевтите и е оформено спрямо специфичните им нужди. Контактът с клиента изисква уединение, спокойна атмосфера и уют. Мястото разполага с модерни кабинети и зали под наем за индивидуални сесии, персонални терапии, групови срещи и специализирани събития, а също така и кабинет за масаж.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.