Следва

MFW Есен/Зима 2018: Moncler & Pierpaolo Piccioli

MFW Есен/Зима 2018-та: Moncler & Palm Angels

1 от общо 8!

Runway преди 6 години

Избрахме само две, но наай-красивите, колоборации на бранда Моncler с други дизайнери. Тази година Седмицата на модата в Милано стартира с ден по-рано, за разлика от предишната. По принцип Gucci е лейбълът, който винаги отваря MFW. Този път Алесандро Микеле разби традиционното клише и пусна друг на старта.

Маркетинг идеята, с която Moncler цели да "унищожи" продажбите на другите т.нар street style брандове, се състои в последователното пускане на няколко, съвместни с гост дизайнери,  колекции на пазара. С едно изречение - еуфорията около бранда да бъде драматично проследена от медиите вследствие release на линията в магазините.

Забелязваме духа на 90- те във всяка визия + модното влияние от Balenciaga, което определно си личи в цялата линия. Няма да обвиним дизайнера, Франсиско Рагази от Palm Angels, за плагиатство. Просто го уведомяваме да рестартира имагинацията си в името на естетиката и оригиналността.

By the way, в колекцията сканираме черно-червена цветна гама, под формата на интересни силуети и акесоари.

Оценете колекцията на Moncler & Palm Angels, в галерията горе>>>

 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.