Следва

MFW Есен/Зима 2018: Victoria Victoria Beckham

MFW Есен/Зима 2018: Moncler & Pierpaolo Piccioli

Мумифицирани в Мишелин.

Runway преди 6 години

Открадвайки вниманието с 8-те колаборационни сюжета, разглеждащи различни теми в рамките на една цяла колекция, Моncler измести границите на онова, досега познато като модно представление. В ерата на модните сътрудничестваq това е най-голямото, с дизайнерски списък, включващ: Пиерпаоло Пичиоли, Симон Роша и Крейг Грийн, Palm Angels между другото.

Инсталацията на Пиерпаоло Пичоли е първата, която се среща при влизането в бетонното пространство. При входа се получава чувство на влизане в параклис, с картини на художника-монах Сидал Фила, превърнати в модели. Те са обвити  в А-силуети от пухени поли, къси и дълги якета, ръкавици и шапки. Почти божествени в своята простота, те са предназначени да извикат мощта и духа на Мадоната. Хамелеонска, колекцията започва с ахроматичното черно и бяло като цял силует, преминавайки в цветови контрастни тоналитети от тухлено и малинено червено, бледо синьо, зелено и мента, съчетани като цяла визия.

Духовното и църковно поведение на модерните италианци, описано в дрехи, е в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.