Следва

Моден ексхибиционизъм: Капризни материи от дрешника!

MFW Есен/Зима 2018: Victoria Victoria Beckham

След прегръдките и целувките...
 

Runway преди 6 години

... от семейството й на NFW, любимата ни Виктория отново атакува модния свят с изключително прекрасни дизайни, този път в Милано. Бившата певица за себе си открива, че е перфекционист и това си личи в самите артикули, които вече години поред проектира.

Разпознаваема в артистичния подход в модния дизайн, по-точно в комбинацията между мъжки и дамски кройки в едно облекло, г-жа Бекъм, about новата си линия коментира колко много обича модата и колко ежедневното й посвещаване и работа за бранда я вдъхновяват максимално всеки Божи ден. Поровихме в изписаните редове в други модни онлайн списания, с цел да разберем повече за самата концепция на новата й колекция. Е, упоритостта и прочетените неща негативно ни изненадаха, в смисъл, че никой не казва нищо повече от гореспоменатото.

Стилът на 80-те иначе отново е в основата на тази и на всичките други линии на Бекъм. Не се оплакваме, харесваме бежовите нюанси и красиво заснетите за колекцията кадри, в галерията горе>>>

P.S: Надяваме се, че крехката креативност на Вики ще се обогати в някакъв момент.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.