Следва

Всички носят: Maxi Knit Dress

Моден ексхибиционизъм: Капризни материи от дрешника!

Светът е голям и капризни материи дебнат отвсякъде!

All fashion преди 6 години

Реалността си е реалност: колкото и да обичаме естествените тъкани, в гардероба 70% от материите са със синтетичен характер! Сигурни сме, че и при вас е така - загледайте се в етикета. Вече почти всички в индустрията смесват естествени със синтетични материали, затова е добре и грижата за материята да бъде съобразена със състава!

Ние, без грам да ни е срам, подаваме ръка с няколко броя капризни любими дрехи, които са част от гардероба ни, и споделяме с вас и новия ни другар в поддръжката им, Perwoll Care&Refresh.



Йоанна 

Моят ексхибиционизъм се свежда до тези три любими: блуза, топ и рокля. Основни черти са флоралният мотив и синтетичният характер. В днешно време нежното докосване на коприната може да бъде лесно заменено с 67% cupro и 33% viscosa (както е и в случая с нежния топ от Zara, супер лек, ефирен и секси). А и с правилна поддръжка, въпреки неестествените материали, дрехите ми са все така свежи и с перфектна форма.






Диана


Въпреки че ми се иска да ограничавам дрехите си изцяло до естествени материи, по една или друга причина, това се оказва невъзможно и синтетичните тъкани са се настанили удобно в гардероба ми. Някои от тях спадат към категорията "любими елементи и аутфити", точно като тези три. Топът се пере главно на ръка, за да съм сигурна, че материята ще остане непокътната. Същото се отнася и за кадифената рокля. Солей полата има взимане-даване с пералнята, ако мога така да се изкажа, но се шири в нея изцяло сама. Така и не събрах смелост да я сложа с още нещо. Разбира се, общото звено между трите не е само капризният характер, но и препаратите, с които избирам да ги третирам. В крайна сметка с правилна поддръжка нещата винаги са по-лесни.









Габи

Допирът на фините материи до кожата е едно от удоволствията, от които не бих се лишила. Това е, така да го нарека, моето guilty pleasure, а е "виновно", защото наред с красотата и великолепното усещане, което доставят скъпите материи са и още доста трудоемки за поддръжка. Прането, гладенето, но и още съхранението им е истинско предизвикателство, което обаче с помощта на някое друго умно и практично решение, си заслужава.

Коприната и кадифето попадат сред най-честите ми избори, купувам ги в излишък и ги нося почти всекидневно. Но, разбира се, наред с тях, присъствието на синтетика е неизбежно. Всички сме наясно колко трудно е да се грижиш за коприна, но  миксираните и синтетични тъкани изискват не по-малко работа в подръжката. Както споменах по-горе, с правилния препарат всичко е възможно! 






Решението е едно и то е малка тюркоазена тайна, която обещава да държи любимите ни фешън елементи свежи, чисти и в перфектно състояние задълго - Perwoll Care&Refresh.
Със специалната си Deo-tech - технология Perwoll Care & Refresh надеждно неутрализира миризмите и в същото време се грижи за синтетичните материали, осигурявайки им до 24 часа свежест и по-дълъг живот.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 31 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.