Всички носят: Maxi Knit Dress

Всички носят: Maxi Knit Dress

Заменяме малката черна рокля...

... с knit dress.Ако сте shopping freaks, като нас, със сигурност сте забелязали, че от седмица-две насам, витрините на магазините са препълнени с knit рокли. Съчетани са толкова прецизно, че ни остават очите в тях. Във всякакви цветове и различни модели - къс, дълъг или без ръкав и разнообразни кройки - по-свободни или прилепнали, те са като епидемия, която нямаме нищо против да ни зарази. Харесват ни, и не само на нас. Всички ги носят!

Непретенциозни и лесни за съчетаване, те са must have за идната пролет. Ултимат решението за всяко last minute облекло, но гарантирано перфектен резултат. Днес наблягаме на моделите с дълъг ръкав, под коляното, точно като тези в кадрите долу >>> Обещаваме като са покачат температурите да минимализираме дължината и да скъсим ръкава. Comming soon (hopefully)...

P.S.: Ако случайно сте изпуснали инвазията сред витрните, в ранния следобед на днешния слънчево-дъждовен четвъртък, очаквайте й It shopping list-a ни с най-добрите knit dresses, които можете да си поръчате!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.