Следва

MFW Есен/Зима 2018: Gucci

Всички носят: Maxi Knit Dress

Заменяме малката черна рокля...

All fashion преди 6 години

... с knit dress.



Ако сте shopping freaks, като нас, със сигурност сте забелязали, че от седмица-две насам, витрините на магазините са препълнени с knit рокли. Съчетани са толкова прецизно, че ни остават очите в тях. Във всякакви цветове и различни модели - къс, дълъг или без ръкав и разнообразни кройки - по-свободни или прилепнали, те са като епидемия, която нямаме нищо против да ни зарази. Харесват ни, и не само на нас. Всички ги носят!

Непретенциозни и лесни за съчетаване, те са must have за идната пролет. Ултимат решението за всяко last minute облекло, но гарантирано перфектен резултат. Днес наблягаме на моделите с дълъг ръкав, под коляното, точно като тези в кадрите долу >>> Обещаваме като са покачат температурите да минимализираме дължината и да скъсим ръкава. Comming soon (hopefully)...

P.S.: Ако случайно сте изпуснали инвазията сред витрните, в ранния следобед на днешния слънчево-дъждовен четвъртък, очаквайте й It shopping list-a ни с най-добрите knit dresses, които можете да си поръчате!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.