Следва

MFW Есен/Зима 2018: Lucio Vanotti

MFW Есен/Зима 2018: Gucci

Fantastic Surgery...

Runway преди 6 години

Или пък от сто кладенеца вода! Този път сме леко разочаровани от Алесандро Микеле, въпреки че сме безвъзвратно влюбени в него, защото сякаш в усилието си да покаже нещо ново и изтънчено, забърка истинска "манджа с грозде".

Сериозна експанзия от футуристични наченки, препратки към Близкия Изток и Индия, Game of Thrones fever и тук-таме спортни аксесоари обляха "хирургичната зала" на Gucci.

Няма как да подминем и вайба ала Астор, помните ли го, защото част от моделите носеха собствените си глави - восъчни, разбира се! И триумфалното завръщане на ЕДНАТА ВЕЖДА! /not cool/.

Колекцията Есен/Зима 2018-та на Микеле носи името "Киборг" и се опитва да ни пренесе в онова време, в което ще имаме трето око или пък рога, или пък ще предпазваме аутфита си със сипматична одежда ала пашкул, изработена от фин тюл.

Въпреки ударните две предишни ревюта, този път наистина се колебаем дали харесваме Гучи-то за идния сезон, струва ни се сякаш нещата са нашити, с идея, но с каква точно - не може да разберем. Изгубени сме някъде измежду реалността и същата в главата на самия Алесандро, но пък може би това е била целта - знае ли човек.

Цялата интересна и много експанзивно замисляща колекция ви чака в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.