Следва

Български традиции на нов глас

MFW Есен/Зима 2018: Moschino

Well, hello Jackie Kennedy...

Runway преди 6 години

60-те години и незабравимият и ултра шикозен стил на Джаки Кенеди са отново в играта и то благодарение на многоцветния Джеръми Скот, който вчера ни отвя главата с последната колекция на Moschino.

Признаваме си - не сме огромни фенове, но тези дизайни са наистина повече от чудесни. А лекият намек, че извънземите, в колоритни цветове като оранжево, синьо и розово, съществуват - още по-сладурски. Добре де, намекът не е лек, а направо сериозен, тъй като самият Скот признава, че новата колекция на италианската марка се върти около конспирацията, негова лично вероятно, че самата Джаки Кенеди е била извънземно /wtf/

Абстрахираме се, разбира се, и обръщаме внимание на костюмите с пола и огромни ципове. И поставянето на пиедестал на шапката "Таблетка" - специално измислена за самата Джаки, аксесоар, който се превръща в неизменна част от елегантният й семпъл стил.

Matchy-matchyness е отново КРАЛИЦА - опитваме се да кажем, че да носите всичко дюс ще е супер модерно идната есен и зима, от глава до пети в един цвят, как ви звучи?

Фенове сме и на тези рокли с принт на Skittles, колкото и да са color blocking, не толкова, обаче, на вечерните модели - но за всеки влак си има пътници.

В галерията горе>>> #Jackie от Джеръми Скот

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.