Следва

На Рири Dirty Thirty-то

Големите любовни истории: Елън & Порша

„Много сме щастливи с любовта в живота ни, защото не всеки успява в това. Не всеки намира най-добрия си приятел."

Celebrities преди 6 години

Днес Елън ДеДженерис и Порша де Роси са може би най-емблематичната еднополова двойка в Холивуд. Тази година ТВ-звездата и актрисата празнуват две юбилейни тържества, 60-ти рожден ден на Елън и 10-годишнината от заветното ДА. Но пътя до това, което са днес, изисква много доверие, любов и подкрепа. Как го постигат?

Когато ДеДженерис и Де Роси се срещат за първи път, двете жени чувстват странно привличане. В първото им интервю като съпруги, де Роси разказва пред Опра Уинфри, че за нея било е любов от пръв поглед. „Знаех, че Елън е съдбата ми, когато за пръв път я погледнах. Трябваха ми три години, за да й кажа какви чувства имам към нея, защото по онова време не живеех като открита гей личност. Бях затворена и много се страхувах, че ако говоря за това, че съм гей, това ще е краят на кариерата ми. Тогава не бях подготвена за срещи с най-известната лесбийка в света“.

Мъжкото Аз на Елън и дамската нежност на Порша започват да се припознават през декември 2004 г. След като Върховния съд на Калифорния премахва забраната за еднополови бракове 4 години по-късно, двойката публикува новината за коронация на любовта си с брак.

Първоначално ДеДженерис планира изненада за де Роси с частна церемония по време на съвместното им бърдей парти. Но промяната в закона предизвиква промяна и в плановете. Малко след това де Роси дебютира на червения килим с диамантен годежен пръстен, правейки намек за предстоящата сватба. Важно за двойката е да бъде узаконена връзката им, защото, както обяснява Елън: „Всеки, който е женен, знае, че има разлика. Има уважение, има безопасност, ще бъда с нея до деня, в който умра."

На 16 август 2008 г., булките си казват "ДА" пред само 19 приятели и членове на семейството в дома им в Лос Анжелис, в специални дизайни на Zac Posen. Между двете съпруги често може да се чуе „Ние сме толкова щастливи". Близки до двойката твърдят, че връзката не отнема време от живота им, напротив, изгубили са време, докато я намерят. „Много сме щастливи с любовта в живота ни, защото не всеки успява в това. Не всеки намира най-добрия си приятел".

Двете жени често споделят сладки снимки от живота, пътуванията и специалните си моменти. И двете са много щедри, целият свят ги приветства за многото жестове, които правят за света чрез хуманитарни организации, фондове, убежище за животни, които са само част от ценните дарове, съпътстващи голямата им любовна история.

Но нещата невинаги са били лесни за която и да е от тях. Като тийнейджър ДеДженерис е жертва на сексуален тормоз от доведения си баща, от което ефектът е тежка депресия. Междувременно де Роси е в битка с хранително разстройство. Популяризирайки книгата си „Unbearable Lightness: A Story of Loss and Gain“ в шоуто на Елън, де Роси споделя как съпругата й променя живота й:

„Промених се толкова много, откакто се запознах с Елън. Мислех, че да бъдеш силен означава да бъдеш твърд. Че да си независим означава да не се нуждаеш от никого. Тя ме научи, че колкото по-уязвим си, колкото повече позволяваш на хората да влязат в живота и сърцето ти, толкова по-щастлив и по-ценен се за другите. Елън промени напълно начина, по който гледам на живота. Тя ме накара да не се притеснявам за това, което другите хора мислят. Тя ме научи, че не съм нищо друго, освен това, което съм. Това е най-невероятният подарък от нея. Обичам я! "
 

Съпругите винаги са били отворени за решението си да нямат деца. ДеДженерис често се шегува: „А защо, ами ако не ми харесва детето?" и, по-сериозно, обяснявя, че телевизионната индустрия може да бъде трудна за децата, които трябва да споделят родителите си със света. Вместо на деца, те са щастливи родители на домашни любимци, дори едното кученце се казва Kid (дете), така че, когато хората питат кога ще имат дете, те шеговито казват "ние имаме!"

Разглеждайки тяхната зона на комфорт, налага се въпросът: каква е тайната за един силен, успешен, силно подхранващ и щастлив брак?

„Отговорът е в доброто приятелство, говорейки за всичко без лъжи!"   

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.