Следва

MFW Есен/Зима 2018: Prada

MFW Есен/Зима 2018: Max Mara

Girl PWR!

Runway преди 6 години

Новата колекция на Max Mara постави на пиедестал силната и показна женственост и направи кралица Дамата, която покорява, има собствено мнение и може да се справя сама.

В симпатична симбиоза от класически шик и пънк вайб, италианската марка използва розовата и черната цветова схема, както и разнообрази, за да покаже една уверена класическа колекция.

Разбира се, че power coat дизайните не липсваха - все пак всички знаем, че Max Mara е най-известният световен производител на висококачествени палта, които се превърнаха в неизменна част от модната индустрията. /that teddy beat coat!!!/

И в тази фешън колекция ставаме свидетели на връщането на класическите 80-те, благодарение на роклите и костюмите с пола, но и на пънк движението от "онези подземни нощни клубове".

Максимализъм що се отнася до анималистичните принтове, поли молив навлечени върху панталони и извънгабаритни палта. Още от силната жена на Max Mara - в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.