Следва

Нарисувай ме!

MFW Есен/Зима 2018: Prada

Под дъгата...

Runway преди 6 години

Новата колекция на Миуча Прада показва свободата на жената да се облича без да бъде притеснявана от каквото и да било.

Ослепителни цветове, сложни кройки, интересни материи. Prada Есен/Зима 2018-та ни вкара в едно истинско приключение и на стиловете и на тенденциите.

Тежки утилитарни слоеве работно облекло в симбиоза с тюл, дизайни изработени изцяло от изкуствени материали, включително и черна кожена чанта от поликарбонат, и дрехи от флуоро.

"Цветовете са свобода", заяви Прада, а колекцията сякаш крещеше от неони - розово, оранжево, зелено.

Завръщането на гетите, както и пламъка като детайл на петата на обувките - дизайнерски приом, който видяхме на дефилетата на Prada още през 2012-та година.

Цялото шоу е една истинска разрушителна картина на пластове дисонанс носещи умишлено усещане за бързо направени и сглобени, в последния момент, неща.

"Искам жените да излизат на улицата, облечени така, както искат и грам да не ги е срам. Искам свободата да се преувеличи", обяснява колекцията си Миуча Прада.

Всичките безобразно жестоки дизайни, "скалъпени" от много неустойчиви тъкани направи не от човешка ръка - в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.