Следва

Рейчъл Макадамс ще става МАМА!

Играй и СПЕЧЕЛИ: Прелъстителен парфюм от BOSS

Към края на месеца на любовта се отклоняваме от темата, или пък навлизаме по-надълбоко в нея. Преценете вие...

All About Life преди 6 години

... Деликатно подхващаме разговор за страстта и прелъстяването, като ви подканваме да се включите в новата ни игра. Разкажете ни, по женски, кои са безотказните ви методи на съблазняване. Вашите тайни оръжия, с които постигате Целта си. В замяна за вашите "похвати" ние ще ви подарим парфюм, с който да бъдете още по-неустоими. Името му е The Scnet, Boss - The scent и е от последните аромати на марката.


BOSS THE SCENT PARFUM EDITION ЗА НЕЯ

Приканвайки жената BOSS да участва в изтънчената игра на съблазняване, THE SCENT Parfum за Нея е луксозен аромат, който прелъстява сетивата. Началото е с плодови нотки медена праскова, които веднага привличат вниманието към себе си. Дълбокото и чувствено сърце е композирано от завладяващ османтус абсолют – рядка естествена съставка, която извежда на преден план скритата тъмна страна на цветето османтус. Междувременно, абсолют от цистус и печено какао в основата носят чувствен балсамов завършек, който излъчва топла елегантност.

Очакваме вашите изпитани тактики в коментари под статията или на email: [email protected]. Играта започва от днес и е до 02.03.18 г. Успех!

More All About Life