Играй и СПЕЧЕЛИ: Прелъстителен парфюм от BOSS
  •  

Играй и СПЕЧЕЛИ: Прелъстителен парфюм от BOSS

Към края на месеца на любовта се отклоняваме от темата, или пък навлизаме по-надълбоко в нея. Преценете вие...

... Деликатно подхващаме разговор за страстта и прелъстяването, като ви подканваме да се включите в новата ни игра. Разкажете ни, по женски, кои са безотказните ви методи на съблазняване. Вашите тайни оръжия, с които постигате Целта си. В замяна за вашите "похвати" ние ще ви подарим парфюм, с който да бъдете още по-неустоими. Името му е The Scnet, Boss - The scent и е от последните аромати на марката.


BOSS THE SCENT PARFUM EDITION ЗА НЕЯ

Приканвайки жената BOSS да участва в изтънчената игра на съблазняване, THE SCENT Parfum за Нея е луксозен аромат, който прелъстява сетивата. Началото е с плодови нотки медена праскова, които веднага привличат вниманието към себе си. Дълбокото и чувствено сърце е композирано от завладяващ османтус абсолют – рядка естествена съставка, която извежда на преден план скритата тъмна страна на цветето османтус. Междувременно, абсолют от цистус и печено какао в основата носят чувствен балсамов завършек, който излъчва топла елегантност.

Очакваме вашите изпитани тактики в коментари под статията или на email: igra@viewsofia.com. Играта започва от днес и е до 02.03.18 г. Успех!

Коментари: 11

B
Bobonita (2018/03/01 / 21:10)
Безотказният ми метод за съблазняване е романтична вечеря на свещи, отлежало вино, лежерна тиха музика, предизвикателна рокля, небрежна прическа, лек грим и разбира се чувствен парфюм.
I
irenara (2018/03/01 / 18:11)
усмивката и парфюмът...
P
Pam Si (2018/03/01 / 15:22)
Лично за мен усмивката прелъстява мъжките сърца, все пак хората са казали : " Усмихвай се, защото не знаеш кой и кога ще се влюби в усмивката ти!" , тя би спечелила желания мъж, а когато добавя женствен аромат и увереност, комбинацията е пълна и води до ефект.
Мария Д. (2018/03/01 / 14:43)
Когато става дума за съблазняване могат да се изброят много начини, които да въздействат върху мъжете. Аз залагам на това да бъда себе си, за да види човека моята истинска същност, също така изкусителен поглед, красива и секси рокля, подчертаваща най-хубавите извивки на женското тяло и даваща увереност на всяка жена, един привличащ и събуждащ мъжките сетива аромат. Мисля, че тези неща определено покоряват обекта на желанията ни.
L
LatinoFiesta (2018/02/28 / 13:35)
Съблазнявам със загадъчна усмивка, тайнствен поглед и стилна прическа, но ако трябва да бъда съвсем честна, предпочитам мен да ме съблазняват. За целта е достатъчен един магнетичен аромат, защото само той е достатъчен, за да разпали мъжкото въображението и да възпламени страстта.
C
cookie88 (2018/02/28 / 12:55)
Поддържан външен вид и непринудено поведение;)
A
Ani-1 (2018/02/28 / 08:36)
Усещам как пристъпва любовта- на пръсти, с кадифени ръкавици.. Не са ми нужни никакви слова. Парфюмът знае тайните на любовта! Разсипва се по мен и ме опива, по дланите ти лепне и ме милва. Парфюмена любов и в сненжа эима със BOSS до всекиго достига.
L
lidiiastef (2018/02/27 / 22:41)
Залагам най-вече на естественото държание и непринуденото излъчване което притежавам! Ако мъжът срещу мен е правилния човек,то той ще оцени моето естествено държание! Ако има химия,нещата е се случат естествено,без трикове и похвати! :) Що се отнася до останалите детайли като облекло,грим,парфюм - полагам старания разбира се !!! Кой не би искал да изглежда привлекателно в очите на срещуположния пол?!
E
elivasileva (2018/02/26 / 14:08)
Няма нищо тайно...Използвам усмивката и позитивизма си. Синият поглед. Обожавам цветето османтус, скоро използвах парфюм с това заглавие и съдържание. Приятно цветно ухание, леко, ненатрапливо. Като мен.
L
Leiny (2018/02/26 / 11:53)
Любимата ми черна рокля, романтична обстановка, много свещи и предизвикателен парфюм.
D
Donka.N (2018/02/26 / 11:47)
Моите метода са : вкусна и романтична вечеря, запалени свещи и завладяващ парфюм.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.