Следва

MFW Есен/Зима 2018: Carlos Gil

LFW 2018: Най-доброто от обувките

London, London... here we come AGAIN!

Runway преди 6 години

Обувки! Отново! Този път от Лондон, най-добрите, обходили котешката пътека от край до край. От черните токове с кристали на Сhristopher Kane до нежните точки на Erdem. Влюбени сме! Изобилие от цветове, материи, детайли и орнаметни. Перли, пера, лак и каре. От всичко по много. Претруфено, но прекрасно. Всичко това се разпостират сред 25-те чифта, специално селектирани за вас в галерията горе. >>> 

А ето точно тук можете да си припомните и ревютата от NYFW, заедно с най-добрите обувки, чанти и аксесоари. Тук да наваксате с MFW и да тръпнете в очакване до понеделник за най-доброто от чантите от Лондон.

 

More Runway

Dior Haute Couture AW25: ако гръцките богини спортуваха

Runway преди 2 седмици

Мария Грация Кюри ли е най-модерният дизайнер днес? Този въпрос си зададохме, виждайки новата колекция висша мода на италианската дизайнерка за френската модна къща. Мария Грация просто изостави традицията на корсажите и представи иновативен Sporty Couture.

Alexis Mabille и Stephane Rolland Haute Couture 2025 - Ода за мечтата за Париж

Runway преди 3 седмици

Двамата френски дизайнери създадоха и показаха колакциите си съвместно на Седмицата на висшата мода в Париж. За фантастичните силуети аплодисментите се оказаха нестихващи, а причината е разказаната история, или по-скоро мит, за Париж, който никога не спи.