Седмичен ХОРОСКОП - 26.02 - 04.03

Astro преди 6 години

Венера в Риби образува квадрат с Марс в Стрелец до 10-ти март. Това създава леко напрежение между силите на любовта и силите на отбраната. Венера и Марс са две противоположни енергии, които рядко са в хармония. Затова сега в любовта общуването и разбирането на позицията на другия ще бъдат трудни задачи…но не и невъзможни! При много от вас трудностите ще спомогнат за укрепването на отношенията. Това е необходим процес, чрез който се гарантира автентичността на вашето любовно преживяване.

Друго влияние, което ще бъде оказано върху нас до 5-ти март е секстилът на Венера в Риби с Плутон в Козирог. Те ни помагат да намерим баланса, подчертавайки привързаността ни както към хората, така и към всичко, което обичаме да правим и на което държим. Ще се породят въпроси за съдбата и непредсказуемите фактори в живота ни. Това ще ни даде урок, че не можем да променим всичко по свой вкус и няма как всеки процес да зависи изцяло от нас. Затова трябва да се научим и да се носим по течението понякога.

Пълнолунието в Дева на 2-ри март ни напомня за необходимостта от организация, анализиране и конструктивна критика на нашите действия. Енергията на Девата ни подарява логика, по-ясен възглед за нещата и възможности за оттегляне от ситуацията, с цел да се погледне цялото. Това ни кара да се освободим от болезнените, разрушителни, а и вече остарели навици в живота ни. Време е за нещо ново…

Хороскоп

Още от Astro