Следва

MFW Есен/Зима 2018: Calcaterra

MFW Есен/Зима 2018: Pedro Pedro

С новата есенно-зимна колекция за 2018-та, португалският бранд Pedro Pedro поема нова стилистична посока.

Runway преди 6 години

За разлика от пъстрите и много спортни дизайни, които са негов характерен прочит, сега наблюдаваме подчертано по-формални силуети, ориентирани към "ежедневната работна униформа", която изглежда се превръща в лайтмотив по време на провеждащата се в момента седмица на модата в Милано.

Показаните дизайни са още зрели и елегантни, а формите се запазват предимно класически и приложими във всеки един момент от ежедневието. Силуетите говорят също така за женственост, но по един по-загадъчен маниер - свободно падащи обеми в полите, красиво движение на материите на точно необходимите места. Тези детайли пък биват съчетани с други оувърсайзд елементи, както и макси дължини, за да се уравновеси цялостното настроение.

Цветовата гама подкрепя по чудесен начин дизайните - тя се базира на неутралните фонове на кемъл, черно, бяло, но и още на яркото присъствие на синьо, оранжево и зелено. Материите пък са микс от естествени материали и технологични водоустойчиви такива - памук, плътна вълна и найлон.

Всичко от марката за Есен/Зима 2018-та вижте в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.