Следва

MFW Есен/Зима 2018: Au Jour Le Jour

MFW Есен/Зима 2018: Dolce & Gabbana

Декларация за любов към модната индустрия...

Runway преди 6 години

Ако "модният грях" изглеждаше така, то с удоволствие бихме съгрешили. Есенно-зимната колекция на емблематичната италианска модна марка бе открита от рокля със слоган "Fashion Sinner" /модна грешница/, а по дизайните имаше толкова религиозна иконография, че буквално изпоприпадахме по тези бродирани ореоли.

Всъщност шоуто, наречено Fashion Devotion, на Доменико Долче и Стефано Габана започна доста хайтек - с дронове, които "дефилира" с чантите от новата колекция.

"Модата не е работа, модата е преданост и отдаденост. Ти живееш, спиш и ядеш с модата, ти никога не спираш да мислиш за нея и я обичаш от цялото си сърце", сподели Долче малко преди старта на грандиозното ревю.

Златна украса all over, бродирани ореоли, както вече казахме, и най-вече - свещеното сърце и иконичните ангели са навсякъде. Дизайнерите ни "подариха" една истинска католическа церемония на котешката пътечка. И както винаги, имаше от всичко по много. От изящно изработени бродерии от Ватикана и отлично изрязано зелено кадифе, до кардиналото червено и венецианското розово.

Многобройни бродерии, тишърти с "евтини", но проницателни лозунги, присвоени от естетиката на сувенирните серигии, пухкави обувки в неоново зелено, чанти с формата на будоарни тоалетки, кичозни бижута, корони и какво ли още - толкова безобразно типично за D&G, че дори не може да си помислим, че ще минем без тях.

Бонус: faux fur палта, animal принт дизайни, пайети & още нещо. Цялата, цветна и много предизвикващата, колекция намирате в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.