Следва

MFW Есен/Зима 2018: Alessandro Enriquez

MFW Есен/Зима 2018: Au Jour Le Jour

Диего Маркез и Мирко Фонтана

Runway преди 6 години

Креативните директори зад Au Jour Le Jour фокусират креативната си енергия за Есен/Зима 2018-та върху идеята за класическия дамски гардероб. Елементите са взаимствани от различни епохи и стилови направления, деконструирани и интерпретирани по нов и свеж маниер.

 Гардеробът е сглобен по напълно различен начин, за да постави рамките на елегантно построения силует от множество слоеве, погледнат през призмата на младия италиански бранд. Наблюдаваме практични предложения, където вълненият букле костюм се превръща в рокля, а избродираното на ръка яке наподобява визуално съчетанието от топ и пола.

 Избраните платове също следват поставената идея: вълна и кашмирен филц, карирано букле, както и много кожа с косъм, които умело влизат в цялото granny настроение с лекота. Подкрепени от цветовата палитра в сиво, бежово, черно, екрю, кафяво, но и още ярките рубинени и розови тонове. Геометричните дизайни оживяват, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.