Следва

MFW Есен/Зима 2018: Brognano

MFW Есен/Зима 2018: Alessandro Enriquez

Експанзия на фантазия...

Runway преди 6 години

Приказният свят на италианския бранд Alessandro Enriquez ни отвежда през разнообразни екзотични дестинации, за да обрисува вдъхновението си за новата есенно-зимна колекция от чанти. Alessandro Enriquez е италиански бранд, който с помощта на иронията, скъпите семейни спомени и иновацията, разкрива нови светове с всяка своя следваща колекция.

За новия сезон дизайнерът се спира на дестинации като Милано, Париж, Ню Йорк, Лондон, Египет и дори Лас Вегас, които под формата на чудни принтове, бродерии и апликации трансформират класическите на вид силуети на чантите. Освен познатите за творчеството на дизайнера модели, наблюдаваме и по-разчупени кежуал такива в shopper силует, които биват изработени от кожа или естествени плътни памучни материали.

 Палитрата пък е топла и с наситени сочни тонове като мед, кемъл, оранжево, жълто и червено, като, разбира се, поява правят и редовните неутрални тонове като черно и тъмносиньо.

"Исках да разкажа история от много пътешествия и да създам 30 различни прочита на колекцията. Употребата на естествени и нетипични за изработката на чанти материали, заедно с бродерии пък ми носи истинско удоволствие в работата," споделя дизайнерът по време на презентацията.

Погледнете цялата линия на чанти, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.