MFW Есен/Зима 2018: Roberto Cavalli

MFW Есен/Зима 2018: Roberto Cavalli

„Ако не се чувствате комфортно, не сте уверени.“

Обяснявайки мислите си, Surridge каза: „Блясъкът е привличане, привличането е увереност, а увереността е комфорт. Ако не се чувствате комфортно, не сте уверени."

Не всички сме съгласни с думите на наследника на добрия стар Роберто. Да се изправиш на котешката пътечка след краля на максимализма с луксозен прочит не е лесна работа. Единственото решение е бягство, но не от длъжността, а от стила.

Новата колекция за сезона на Cavalli се гмурка в истинската буквалистика на стила на Кавали. Шоуто е смесица от фееричност, разрези, дълбоки цепки и кожи. Силните страни на дизайните включват лекотата на развихрените Мурано рокли. Обемни палта от текстурирани анималистични кожи, драма под формата на дълга риза със странични разрези, контрастни зебра подплати и бродиран бляськ. Голямо внимание привлича омбре трикотажа, рефлектиран върху мъжкото голо тяло чрез боди арт камуфлаж.

Започвайки с ахроматика на черното и бялото, преминавайки в кафявата гама, сетивата ни бяха изненадени от колоритни тоналитети на небесно синьо, тухлен оранж, кърваво червено и дълбоко лилаво.

Ефектът Кавали отразен върху Paul Surridge, интерпретиран в аутфити поглеждаме в галерията горе>>>
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia