Следва

LFW 2018: Най-доброто от чантите

MFW Есен/Зима 2018: Giorgio Armani

Ода за съвместното съществуване...

Runway преди 6 години

"Дрехите влияят на поведението и нагласите", заяви Джорджо Армани по повод новата си колекция.

83-годишният дизайнер представи хрумките си за идния сезон пред близо 500 гости, удобно настанени в арт музей в южно Милано.

Облекло за жени, с пълна шепа мъжки облекла, обрисува картината на светската дама на Армани. Силуетите са луксозни и "спокойни", ако можем да се изразим така. Извънгабаритни палта, дълги жилетки покриващи изрязани панталони в индийски стил /нещо като шалвари/.

Принтове и плетива, в неотразими и много изкусни кройки, не липсват, а бижутата и аксесоарите носят бохемски и изключително смел привкус. Много блясък, разбира се, - кристално украсени якета, бляскави вечерни рокли, които всъщност са силата на модна къща Armani.

С есенно-зимното дефиле Джорджо Армани за пореден път доказа, че умело може да комбинира богатия си опит с вкуса си за "сложната и софистицирана простота"

Цялата колекция на Armani разглеждаме в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.