Следва

MFW Есен/Зима 2018: Alberto Zambelli

MFW Есен/Зима 2018: Gabriele Colangelo

Италиански шик!

Runway преди 6 години

Плетивата в най-разнообразни силуети и структури (мерино вълна с "оризов" финиш, фин кашмир, алпака като мозайка) заемат водеща роля в построяването на новата есенно-зимна колекция на Gabriele Colangelo. Изтънени на точно определени места или оставени с незавършени краища, те биват преразгледани още и под формата на кожа с косъм, както и други 3D ефекти, примесени с копринени нишки. Монохромни (пясъчно бежово, глина, кафяво и кобалт) или пък в абсолютни абстрактни принтове, интересните текструри намират своето място по великолепните издължени палта с подчертана талия от широки кожени колани и ленти.

Панталоните идват със скъсена дължина, оставяща глезена открит. Това кореспондира чудесно със застъпените силуети - изцяло миди дължини в прави и свободни силуети, които в богатия избор от луксозните материи на плетива, филцова вълна и кожа, затвърждават грижливо курираната от Colangelo естетика.

Цялата колекеция, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.