Следва

LFW 2018: Най-доброто от аксесоарите

MFW Есен/Зима 2018: Alberto Zambelli

Дрехите "прегръщат" телата на моделите по мек и уютен начин, а подбраните материи са сури алпака, двойни плетива, дюшес сатен, технологично обработен памук, двоен креп, поплин, шифон, органза, тюл, мохер и филц.

Runway преди 6 години

Идеята за уникалността на всяко едно човешко същество и метаморфозата, която претърпяваме щом се съберем с подходящата половинка, заляга като концепция в последната колекция на Alberto Zambelli за Есен/Зима 2018-та. А въпросното сливане на двете половини се изразява чрез нежния жест на обгръщащите тялото материи.

Преобладаващо кройките са деконструирани и с декорация от 3D структури, наподобяващи оригами. Семплите дизайни често са придружени от геометрични принтове, намиращи своето място по миди роклите, плисираните поли, изкусните топове и копринените ленти за коса, които по деликатен начин загатват за 20-те години на миналия век.

Едновременно минималистична и много женствена, колекцията елегантно се побира в неутралната гама на екрю, алабастър и черно, като също така ярка поява правят наситените тонове на оксфорд червено, розово и оранжево.

Всички кадри, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.